Profesyonel Tasarım - PNY Quadro-RTX

PROFESYONEL TASARIM

Tüm dünyada grafik dizayn birimlerinin, ekranda akışkanlık ve görsel ürün kalitesi için özel hızlandırıcı grafik kartlarına gereksinimi bulunuyor. Kaliteli işçilik ve operasyonel stabilite sayesinde sunduğu yüksek yatırım getirisi ve fiyat/performans avantajlarıyla, PNY Quadro ve PNY RTX modelleri ülkemizde CAD/CAM, Mimari Tasarım ve 3D Animasyon alanındaki kullanıcıların onyıllardır ilk tercihleri.

İncele

Nvidia Tesla GPU Computing

GPU COMPUTING

Bilişim teknolojsinin altın kuralı "Moore Kanunu"nun 2000'lerle birlikte geçerliliğini yitirmesiyle, büyük ve gelişen paralel işlem gücüyle -> GPU ön plana çıktı. "Derin Öğrenme" ve "Yapay Zeka" alanlarının da öncüsü GPU Computing endüstrisi, NVIDIA Tesla ve GRID çözümleriyle yüksek hesaplama ve ortak kullanım olanakları sunarken, Jetson ile de "Embedded Computing" çalışmalarının vazgeçilmezi.

İncele

3D 3Dconnexion - 3D Tasarım Cad Çizim

ERGONOMİ

Yoğun tasarım işleriyle uğraşan kullanıcıların çoğunluğu, görsel ve operasyonel ekran hakimiyeti için hala eski tip klavye ve fare kullanıyor. Uzun süreli kullanımda ortopedik sorunlara yol açan bu durum, teknik bağlamda da günümüz modelleme koşullarına uyumlu olmuyor. 3D CONNEXION firmasının ergonomik CAD Mouse ve Space Mouse serisi, özel sürücüleri sayesinde medikal ve ergonomik avantajlar sağlıyor.

İncele

İş akışınızı hızlandıracak profesyonel çözümler için bizimle iletişime geçiniz.

İLETİŞİM